VERZENDEN:
– De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
– € 6,95 per bestelling* in Nederland onder de € 150,-
– Gratis voor een bestelling vanaf € 150,-
– Liever ophalen? Dat is mogelijk in de winkel van Van Lange Mode in Breda.

* Voor verzending van grotere orders zijn de verzendkosten afhankelijk van het aantal lijsten en het gewicht. Wil je een grotere bestelling plaatsen, neem dan even contact op via info@atelierlies.nl.

PostNL verzorgt de bezorging van je bestelling, zodra wij je bestelling verzenden ontvang je daarvan per mail een bevestiging met de track & trace-code. Is een oesterlijst op voorraad dan wordt deze verzonden op de eerstvolgende werkdag. Voor gepersonaliseerde oesterlijsten geldt dit uiteraard niet, hiervoor wordt na bestelling een levertijd afgesproken. Indien deze levertijd om wat voor een reden dan ook niet nagekomen kan worden, informeren wij je hier uiteraard zo spoedig mogelijk over.

Bezorgd door PostNL
Je bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. Je ontvangt hiervan bericht per e-mail via PostNL. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt 
U kunt je bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Je haalt het pakket dan op waar en wanneer het jou uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij jouw thuis of bij jouw werk en bekijk direct de openingstijden.

RETOURNEREN:
Bedankt voor je aankoop bij Atelier Lies. Indien je bij ons besteld is het handig om het volgende te weten:
“Producten die je via deze webwinkel koopt zijn maat- en handbewerkt en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Het herroepingsrecht heeft een termijn van 0 dagen. Ook gepersonaliseerd maatwerk wordt niet retour genomen. We hopen dat je dit begrijpt. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je mailen naar info@atelierlies.nl

Uiteraard is het belangrijk dat je 100% tevreden bent. Het kan natuurlijk een enkele keer voorkomen dat een product beschadigd bij je aankomt. In dat geval vragen wij je om binnen 5 dagen na ontvangst duidelijke foto’s te mailen naar info@atelierlies.nl. Mochten we overeenkomen dat je het product mag retourneren, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor de koper. Wanneer wij het product goed retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag terug (dit is altijd exclusief de verzendkosten).

VERPAKKING:
Atelier Lies verpakt je bestelling altijd zeer zorgvuldig met noppenfolie om krassen en beschadigingen te voorkomen in een stevige doos. De bestelling wordt, indien gewenst, met liefde als ‘cadeau’ verpakt (de kosten hiervoor bedragen €2,50). Het is dan een feestje om te krijgen of zeker zo leuk om cadeau te geven aan iemand anders.

Voordelen van Atelier Lies: 

  • Gemakkelijk online winkelen
  • Veilig & eenvoudig betalen met IDEAL, SEPA, Bancontact
  • Verzending met POSTNL of eventueel ophalen in de winkel bij Van Lange Mode in Breda
  • Mogelijkheid om zelf je gepersonaliseerde oester kunstwerk samen te stellen
  • De collectie van Atelier Lies wordt regelmatig aangepast met nieuwe werken
  • Goed bereikbaar op werkdagen, via mail, of Instagram
  • Volg Atelier Lies op alle socials voor haar laatste oester kunstobjecten.